Verhuur

Een feest thuis of op locatie? En hier nog geluid voor nodig. Wij verhuren voor elk soort feest of evenement. De juiste geluidsset of het nu op een complete set gaat met mengtafel, microfoon en cd-spelers of alleen maar de geluidsboxen met versterkers. De sets zijn na een korte uitleg zelf te bedienen, ideaal dus voor uw feest waar u zelf muziek op wilt zetten of dat door iemand te laten doen die zelf niet over de apparatuur beschikt.

De geluidssets hebben standaard een cd speler. En het is mogelijk een eigen laptop, ipod , mp3 speler enz. aan te sluiten om zo uw eigen muziek te kunnen afspelen. Ook kan je er voor kiezen om het geheel af te maken en licht er bij te huren. Het is allemaal zelf te bedienen na een simpele uitleg. De set wordt op locatie opgebouwd en ook weer afgebroken. Alles zit netjes in flightcases ingebouwd, zodat het netjes en compact staat. En snel opgezet en afgebroken is.

Ook voor artiesten versterking, omroep, vergaderingen en alle andere soorten feesten en bijeenkomsten waar geluid bij gebruikt kan worden verhuren wij de juiste apparatuur, dit kan ook altijd met bediening erbij.

Dus heb je binnenkort een feestje? En hier voor nog geluid nodig: bel of mail ons voor de prijzen en de juiste set die goed is voor uw feest.

Nieuw in de verhuur set DB active boxen (met ingebouwde versterker) en mengtafel ingebouwd in flightcase