Wie zijn wij

Team

Disco Fire is een drive-inn show met 2 enthousiaste dj’s: Jurgen en Ton. Tevens is er de mogelijkheid voor extra verlichting dat verzorgt zal worden door Dennis.

Disco Fire verzorgt feesten en partijen. Wij beschikken over een ruime muziekcollectie. Om elk feest een succes te laten worden. Daarnaast is er de mogelijkheid dat er live gezongen wordt door Ton (crew). Onze specialiteit zit in de feestmuziek, foxtrot e.d. Geeft u uw muziek voorkeur aan en wij sluiten hier zo goed mogelijk op aan. Wij draaien voor elk wat wils, na gelang van de reactie van het publiek.

Wij draaien o.a. op: Huwelijksfeest, Verenigingsavonden, Personeelsfeesten, ‘open’ optredens in zaal of café. en iedere andere gelegenheid waar een drive-inn show nodig is. Zo zijn we bijvoorbeeld ook inzetbaar voor themafeesten.
Dus bent u op zoek naar een drive-inn show voor een feest of een partij in de omgeving van West-Brabant, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over Disco Fire, de drive-inn show, beschikbaarheid, boekingen etc. kunt u ons altijd mailen of bellen.